Syltningsbok

1.1.Syltningsbok, innehållande konservering af bär och frukter genom imkokning, inläggning i spirituosa och ättika, syltning med socker, tillagning af geléer, marmelader, kompoter och safter, samt kandering och glasering : till tjenst för unga husmödrar / af en äldre husmoder Stockholm 1869. 56s.

1.2. Syltningsbok, innehållande konservering af bär och frukter genom imkokning, inläggning i spirituosa och ättika, syltning med socker, tillagning af geléer, marmelader, kompoter och safter, samt kandering och glasering : till tjenst för unga husmödrar / af en äldre husmoder. 2. uppl. Stockholm : S. Flodin, trykct i Carlshamn 1881. 50,2s, + 6 s bokanmälan.  

1.3. Syltningsbok, innehållande konservering af bär och frukter genom imkokning, inläggning i spirituosa och ättika, syltning med socker, tillagning af geléer, marmelader, kompoter och safter, samt kandering och glasering : till tjenst för unga husmödrar / af en äldre husmoder. Stockholm, Sigrid Flodins förlag. Tryckt i Karlshamn 1896. 50,2s.

Allmännyttigt handbibliotek,  36
Det här inlägget postades i 1850 - 1899, bakning och konditori. Bokmärk permalänken.