Juliusson, J (psedonym)

1.1. Den lille sockerbagaren eller anvisningar att till-laga karameller, pepparkakor, rån, våfflor,…Öfvers. Stockholm, 1854.

1.2. Den skicklige sockerbagaren och likörfabrikanten eller hvarje husmoder sin egen sockerbagare…2:a uppl Tillökad med anvisningar att på kall väg erhålla utsökta likörer, flera tårtsorter m.m. Stockholm, 1856.

1.3. Den tillförlitlige sockerbagaren och likörfabrikanten. Tillförlitliga anvisningar att tillaga Karameller, Mandelkonfekt, Brända mandlar, Bisquiter, Sockerbröd, Thebröd, Bakelser, Kakor, Tårtor, Konserver, Marmelader, Sylter, Safter, lemonad och Mandelmjölk; samt Likörer på kall väg. 3 uppl. Stockholm : S. Flodin, 1868. 52s.

1.4. Sockerbagaren och likörfabrikanten : tillförlitliga anvisningar att tillaga karameller, mandelkonfekt, brända mandlar, biscuiter, sockerbröd, tébröd, bakelser, kakor, tårtor, konserver, marmelader, sylter, safter, lemonad och mandelmjölk; samt likörer på kall väg : till till husmödrars ledning / utarbetad af J. Juliusson. 4. uppl. Stockholm : Sigfrid Flodins förlag, 1880. 42 s.

1.5. Sockerbagaren och likörfabrikanten : tillförlitliga anvisningar att tillaga karameller, mandelkonfekt, brända mandlar, biscuiter, sockerbröd, tebröd, bakelser, kakor, tårtor, konserver, marmelader, sylter, safter, limonad och mandelmjölk; samt likörer på kall väg : till till husmödrars ledning / utarbetad af J. Juliusson. 5. uppl. Stockholm : Sigfrid Flodins förlag, 1892. 40 s.

Serie: Allmännyttigt handbibliotek, 99-1367540-5 ; 22

Det här inlägget postades i 1850 - 1899, bakning och konditori. Bokmärk permalänken.