Miström, J F

1.1.  Nya fullständiga konditorn för enklare och finare hushåll, Innehållande Bakning af Tårtor, Bakelser, Konfektk, Pastiller och Thébröd, Chokoladberedning, Syltning, Safts, Likör=, Lemonad= och Glass=tillredningar. m.m. Stockholm, J.J.Flodins förlag. 1863. 52+4s reg. Trykcta häftesomslag.

ingen notering om praktiskt handbibliotek vare sig på häftesomslagen eller i Libris.

1.2. Konditorn. Anvisningar för Bakning af Tårtor, bakelser, Konfekt, Pastiljer och Tebröd m.m. jämte några antydningar om beredning af Glace, Chokolad, Likör, Sylt, Saft, Lemonad m.m. af J.F.Wiström. andra omarebetade upplagan.  Stockholm. Adolf Johnsons förlag. Norrköping, Johan Jönsons Boktryckeriaktiebolag. 1900. Pris 75 öre. 46+4s reg + 2 s bokanmälan. Praktiskt handbibliotek nr 11. Tryckta häftesomslag.  (piratupplaga)
innehåll och receptur är samma i båda upplagorna. 2 ed. har moderniserat språk. .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *