(Anon) Een Lijten Kockebook. Stockholm 1650. Reprint 1962 as En Gammal Svensk Kokbok från år 1650, Bokförlaget Fabel. Introduction by Per Erik Wahlund.
(Anon) Een lijten Hand-Book. Stockholm 1695. Reprint 1966 by Bokfenix, Uppsala, Sweden.
Romble Salé: Then frantzöske-kocken och pasteybakaren, lärandes huru allehanda slags maath, rätter, pasteyer, tårtor, smörbakelser, kokas och tillagas skola. … / Nu nyligen på thet swenska språket vthgångit, igenom Romble Sale. … Vppå hans egen bekostnadt. reprint 2000. Faks.-utg. Västerås Samtid,2000 ; (Uppsala :Nina tr.) [16], 224 s. ;15 cm ISBN:91-973682-1-0
Cajsa Warg: Hjelpreda i Hushållningen för unga Fruentimber. Stockholm 1755. Facsimile 1970.
Cajsa Warg: Hjelpreda i Hushållningen för unga Fruentimber. Stockholm 1755. Reprint of selected recipes 1965 in Margit Palmær: Cajsa Warg och hennes kokbok. Bokförlaget PAN/Norstedts, Stockholm.
Cajsa Warg: Hjelpreda i hushållningen för unga fruentimber. Stockholm 1755. Reprint of selected recipes 1983 as Cajsa Wargs kokbok by Niloe-biblioteket, Uddevalla. ISBN 91-7102-125-6. New edition 1993 and 1999 by Klassikerförlaget, Stockholm. ISBN 91-7102-308-9 and 91-7102-374-7
Cajsa Warg: Hjelpreda i hushållningen för unga fruentimber. Stockholm 1755. Reprint of selected recipes 1969 as Ur Kajsa Wargs kokbok by IBA, Uddevalla. 2nd edition 1973 by C. Topelius, Linköping.
Weltzin, C: Handbok wid bränwinsbränning och destillering, innehållande tillika underwisning om ättikebrygd samt åtskilliga sommar-dryckers tillredande, lämpad i synnerhet till enskilta hushåll. Öfwersättning ur flera arbeten af C. Weltzin./(C.G. : Weinlig.) Stockholm, 1808. Facsimil 1973.
Ch. Em. Hagdahl: Kok-konsten som vetenskap och konst. Stockholm 1755. Reprint of selected recipes 1961, 1970 as Hagdahl à la carte by Natur och Kultur, Stockholm. Introduction by Ann-Sofi och Christer Topelius.
Ch. Em. Hagdahl: Kok-konsten som vetenskap och konst. Stockholm 1755. Reprint of selected recipes 1971 and 1986 as Hagdahl och hans kokbok by Norstedt, Stockholm. Introduction by Margit Palmaer. ISBN ISBN 91-1-711401-2 and 91-1-864091-5.
Ch. Em. Hagdahl: Kok-konsten som vetenskap och konst. 2., omarb. uppl., Norstedt, Stockholm 1896. Reprint of selected recipes 1958 as Kokkonsten som vetenskap och konst : med särskilt avseende på hälsolärans och ekonomiens fordringar by Natur och Kultur, Stockholm. Introduction by Knut Hagberg.
Ch. Em. Hagdahl: Kok-konsten som vetenskap och konst. 2., omarb. uppl., Norstedt, Stockholm 1896. Facsimile 1963 in limited editon in red binding, 100-years anniversery edition in 1979 by Gastronomiska akademien/Bonnier, Stockholm. Introduction by Mats Rehnberg and Tore Wretman